Mesekönyv, csomagolástervezés amit kedvelnek a gyermekek

A felnövekvő kölyöknek gigászi szüksége van arra, hogy mesekönyv (gyermekkönyvek) segítségével átlássa a puritán emberi kapcsolatokat, szimpatizáljon a vitézekkel

Képregény: A mesekönyv tartalmát legalább olyan remekül lehet illusztrálni, mint megalkotni magát a fabulát. A Meséld mesekönyv honlapon kereshető javaslat. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és nagyon jó pszichológiai adottságok kellenek, amelyekkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel. A mesekönyv valóságos emberekhez hasonló, körülményes és életszerű figurák segítségével a gyerekek nem tudnák olyan egyszerűen megérteni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a szélsőséges karakterek példáján.

A mesekönyv üzenete ezenkívül rendkívül hasznos és kulcsfontosságú a csemete növekedése szemszögéből mivel annak segítségével bővül képzelőereje, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átélhet másmilyen körülményeket felszabadíthatja a benne felhalmozott feszültséget. A mesekönyv ideje soha nem évül el. A mesékre töretlenül szükség van, tudniillik mindenki áhítozik a bűvöletre a borzongásra.

Forrás: meseld.hu, 2019-11-17 21:51