Létezik egy kivételes online rádió

Nagyon sok szeretett zene egy rendkívüli online rádióban

Online rádiók hallgatása ingyen - Ez idő tájt már sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a sérült egyének világát. Ebben társ a nem mindennapi online rádió. Sajnálatos módon Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép munkatársakkal. Roppantul döbbenetes, hogy az online rádióban húsz munkatárs szorgoskodik önkéntesként. A Lépés Rádió online rádió honlapján fedezhető fel trükk.

Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak. Online rádió részletezése itt. Alapvető célja a felkapott online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják kifejezni tehetségüket. Az online rádió csapatának lényeges, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje sérült embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-07-19 22:32