Mesekönyv amit imádnak a kicsik

A felcseperedő gyereknek monumentális igénye van arra, hogy mesekönyv és a grafikus okj tanfolyam segítségével átlássa a sima emberi kapcsolatokat, szimpatizáljon a vitézekkel és megismerje a rosszakat

Képeslap - A mesekönyv tartalmát minimum olyan jól lehet illusztrálni, akárcsak megírni magát a fabulát. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és jó érzelmi adottságok kellenek, amikkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel. Tudásbázis a Meséld mesekönyv weboldalon. A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, komplex és életszerű figurák segítségével a ifjoncok nem tudnák olyan egyszerűen megtanulni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a szélsőséges jellemek példáján.

A mesekönyv és a képregény nem csak felüdítő, hanem tekintélyes részben nevelnek is: az életről nevelnek, érzelmi kapaszkodókat adnak és pártfogolják a személyiség alakulását. A mesekönyvben szereplő hősök jellemébe bújva éli meg a vészt, a megmenekülést, az derültséget a bút, vív az igazságért, és nyeri el megérdemelt jutalmát - vagy büntetését. A kicsikben így rögzülnek az erkölcsi tanulságok.

Forrás: meseld.hu, 2019-02-07 15:39