Kritikus iPhone 6 tok problémák

Ha iPhone 6 tok vásárlás előtt állunk, nézzük át ezeket

Az iPhone 6 tok és a 6S tok tökéletesen megegyeznek méretben, emiatt teljesen lényegtelen hogy a tok mellé melyik név van feltüntetve. Bármelyiket is vásároljuk, az jó lesz mindkettőre. Sok helyen nincs is külön szedve, hanem egybe látjuk írva a kettőt. Ránézésre a 7-es széria is nagyon hasonló, de biztosan nem lesz rá jó az olyan tok. Kiválasztásnál ügyeljünk tehát rá hogy 6S vagy iPhone 6 tok legyen.

Miután már ismerjük hogy pontosan mit kell vennünk, foglalkozzunk egy kicsit az árral. Háromféle iPhone 6 tok árkategória létezik. Az olcsó, az átlagos és a túlárazott. Az olcsóhoz tartoznak a 3000Ft alatti tokok, míg a normál árkategóriába a 3-6000 Ft között értékesített, s végül a túl drágák a 6000 Ft felettiek. Ha valaki olcsót vásárol, könnyen előfordulhat hogy gyenge minőségűt fog kapni, s csak néhány hétig tudja majd hordani a telefonján. Viszont túl drágát sem érdemes venni, hisz teljesen fölösleges akár több tízezer forintot kiadni egy tokért. 

Tanácsos a közép árkategóriában választani magunknak iPhone 6 tokot, melynek várhatóan megfelelő a minősége, hosszú az élettartama. Az Almástokok iPhone 6 tok webshopban szinte csak ilyen árfekvésű tokokat találunk.

Forrás: almastokok.hu, 2018-11-27 12:52