Puha paplan

Műszál töltetű paplan nagy körben elterjedt

A paplan gyártás legújabb eszköze, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik fel. Paplan tanácsokért kattintson ide. Mely elvezeti testünk hőjét. Fagyos időben melegséges érzést ad, nyári forróságban finom hűs érzetet generál. A naturális összetételű paplan szerelmeseire is figyeltek a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet befedő fedőanyagot színvonalas pamutból készítik. Testünk csak naturális anyagokkal érintkezik.

Műszálas töltetű paplan széles körben kedvelt. Tanácsok az Otthonkomfort paplan weboldalon. Merthogy az innováció folyamán tudatára ébredtek a gyártó cégek, hogy a szellős poliészter szál kiváló hővezetési sajátossággal bír. Atkaálló, a test hőjét sürgősen átveszi. Rendszerint alkalmazzák hegyi túrafelszerelésekben is.

Ha nem csak egy paplant kíván, hanem saját magára szabottan az elvárásaira kifejlesztett paplant, kitűnő helyen jár náluk. Paplan termékek között megtalálható Billerbeck jókora gyártói tapasztalattal rendelkező márka képviselője. A zavartalan alvás lényegi eleme egy puha paplan.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2018-09-10 20:59