Imádni való mesekönyv, amit szeretnek a gyerekek

A felnövekvő csemetének tekintélyes igénye akad arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a klasszikus emberi kapcsolatokat, szimpatizáljon a hősökkel

A mesekönyv bemutatása úgy készülnek grafikusunknál, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi nekünk, amelyet szeretne a gyerekszobában látni képként. Arra is van mód, hogy több meséből egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a sarj igényeinek megfelelően. Tudásbázis a Meséld mesekönyv honlapon. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet emelni szakaszokat, amiket aztán illusztrációként, vagy poszterként a csemete viszontláthat. Ily módon a kedvelt fabulabeli mintaképét, vagy mesebeli helyét többnyire láthatja.

A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, komplikált és életszerű karakterek segítségével a ifjoncok nem tudnák olyan egyszerűen megérteni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a extrém jellemek példáján. A mesekönyv tartalmát minimum olyan jól lehet rajzolni, akár megírni magát a mesét. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és nagyon jó lelki adottságok kellenek, melyekkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel.

Forrás: meseld.hu, 2018-08-03 11:52