Részecskeszűrő felújítás

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye különösen leromlott

A részecskeszűrő szerepe az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabadon távozását. Nagyon sokan nem tudják tudják, hogy a dízel személygépkocsik részecskeszűrővel rendelkeznek. Egy kiváló részecskeszűrő a káros anyagok 90 százalékát képes magába fogni.

Megannyi rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, ugyanis a javítás díja irdatlanul sok. A részecskeszűrő javítása irdatlanul drága díj. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Tippek a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. A gyári részecskeszűrő költsége több százezer Ft.

Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a jármű üzemanyag fogyasztása növekedett míg a teljesítménye durván lecsökkent. Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük meg a fordulatszámot. Ha ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-05-10 11:58