A mérnökök kedvence a Rotring

Mindig az volt a vágyam, hogy mérnökként dolgozzak. Szerencsére ez össze is jött, és az egyetem elvégzése után, egyből kaptam is állást egy nagyobb cégnél. Nagyon szeretek itt dolgozni azóta is, a kollégákkal is nagyon jó a kapcsolatom, és a főnökeimet is szeretem, és úgy látom, hogy ők is kedvelnek engem.

A kollégák sokszor kérdezik tőlem, hogy honnan vásárolják meg a használható, műszaki rajzhoz nélkülözhetetlen eszközöket, hogy azokat ne kelljen utána gyorsan lecserélni. Én legtöbbször az Irodaszer webáruházat javaslom nekik, mert így egy gyors megrendeléssel, tulajdonképpen mindent be tudnak szerezni, egy helyről, amire szükség lehet egy mérnöknek.

Véletlenül találtam rá a honlapra google keresés közben. Nekem fontos, hogy kipróbált minőségi termékeket használjak a munkám során. Itt bukkantam rá jó áron a Rotring a Faber Castell és Scotch termékeire, amit egyébként is rendszeresen használok. Munkám miatt a Rotring Tikky ceruza, Rotring golyóstoll és Rotring radír napi használatban van. Azért is szoktam még ajánlani, mert ez a webáruház jó minőségű termékeket tart mindig, a lehető legjobb áron, amit eddig láttam. Gyorsak, mint a szél, a megrendelt árucikk egy munkanapon belül mindig megjön. Ezen kívül a bátyám irodáját is innen rendeztük be, valamint innen rendeltük meg neki az irodai kiegészítőket, az írószereket, az irodai papírárut, irodai kisgépeket, és még sorolhatnám. Legközelebb már az iskolaszereket is itt fogom megrendelni. Eddig minden termék nagyszerűen bevált, ezért bárki másnak is bátran ajánlom a webáruházat.

Forrás: wts.hu, 2018-02-28 14:31